Poffertjeskraam huren met heerlijke verse poffertjes

Poffertjeskraam huren?

Bent u op zoek naar een origineel lekkernij voor op uw feest of ander evenement? Of wat dacht u ervan om uw bedrijfsnaam origineel te promoten? Wij verhuren ook poffertjeskramen! Heerlijke verse warme poffertjes voor al uw gasten! Onze poffertjeskraam ziet er zeer modern uit en is voorzien van de beste apparatuur! Daarnaast nemen wij ook alle verse voedingswaren voor het maken van poffertjes mee, natuurlijk inclusief de poedersuiker en de roomboter! Neem contact met ons op als u meer wilt weten!

Poffertjeskraam op uw evenement!

U kunt ervoor kiezen om onze poffertjeskraam op uw event te gebruiken. Zo kunt u onze poffertjeskraam gebruiken voor promotiedoeleinden op bijvoorbeeld een beurs. Doordat de poffertjeskraam ook te personaliseren is, kunnen wij bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam op de poffertjeskraam bevestigen. U heeft gegarandeerd succes!

Transport door heel Nederland en België!

Ja, wij leveren in heel Nederland en België de poffertjeskraam. Voor gunstige regio's kunt u op deze pagina kijken. Wij leveren de poffertjeskraam en andere concepten onder andere voordelig in Regio Rotterdam, Spijkenisse, Den Haag, Amsterdam, Den Bosch, Nijmegen, Arnhem en nog veel meer plaatsen. Woont u buiten deze regio's, dan kunt u het tarief bij ons opvragen via dit formulier.

Poffertjeskraam met professioneel personeel

Wij leveren de poffertjeskraam alleen inclusief personeel. Dit uiteraard om uw veiligheid te garanderen, maar ook omdat er ervaring nodig is om in korte tijd veel poffertjes te bakken en uit te delen. Ons personeel is zeer professioneel en zal ervoor zorgen dat al uw gasten voorzien zijn van heerlijke verse poffertjes.

Meer informatie >

© 2008 - 2024 12koekenzopiekraam.nl Onderdeel van Partytools.nl