Gluhweinkraam huren, een authentieke kraam op uw evenement

Gluhweinkraam huren?

Wat is er leuker om tijdens de koude en donkere dagen samen met uw familie en vrienden te genieten van een lekker glaasje warme gluhwein? Wij verhuren leuke authentieke gluhweinkramen inclusief apparatuur en gluhwein, voor een gezellig avondje! Neem contact met ons op als u meer wilt weten!

Warme gluhwein op uw evenement!

U kunt er ook voor kiezen om onze gluhweinkraam op uw event te gebruiken. Zo kunt u onze gluhweinkraam gebruiken voor promotiedoeleinden op bijvoorbeeld een beurs. We kunnen de gluhweinkraam personaliseren, bijvoorbeeld door uw bedrijfsnaam op de kraam te zetten, zo u heeft gegarandeerd succes!

Transport door heel Nederland en België!

Ja, wij leveren in heel Nederland en België de gluhweinkraam. Voor gunstige regio's kunt u op deze pagina kijken. Wij leveren de gluhweinkraam en andere concepten onder andere voordelig in Regio Rotterdam, Spijkenisse, Den Haag, Amsterdam, Den Bosch, Nijmegen, Arnhem en nog veel meer plaatsen. Woont u buiten deze regio's, dan kunt u het tarief bij ons opvragen via dit formulier.

Gluhweinkraam met professioneel personeel

Wij leveren de gluhweinkraam eventueel inclusief personeel. Zo hoeft u niet zelf achter de gluhweinkraam te staan en kunt u ook genieten van uw event. Ons personeel is zeer professioneel en zal ervoor zorgen dat al uw gasten voorzien zijn van een heerlijk glaasje gluhwein.

Meer informatie >

© 2008 - 2024 12koekenzopiekraam.nl Onderdeel van Partytools.nl