Slurphut of biertap huren

De Slurphut

De Slurphut is geen alledaagse bar; het is een unieke mobiele drankvoorziening die een gezellige en ontspannen ambiance toevoegt aan elke gelegenheid. Of je nu een bruiloft, verjaardagsfeest, bedrijfsuitje of festival organiseert, De Slurphut is de ideale aanvulling voor jouw evenement.

Onze Slurphut is volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt om jouw gasten te voorzien van verfrissende drankjes. Van biertaps tot koelkasten, wij zorgen ervoor dat jouw drankjes altijd ijskoud zijn en klaar om te worden geserveerd. Bovendien kunnen we ook andere drankopties voor je regelen, zoals frisdranken en diverse wijnen. En maak je geen zorgen over servies en glaswerk; wij kunnen ook voor deze voorzieningen zorgen.

Om jouw evenement nog specialer te maken, voegen we nu Kwaremont bier toe aan ons uitgebreide drankenaanbod. Kwaremont bier belichaamt de Belgische brouwexpertise en voegt een onmiskenbare smaak en flair toe aan jouw evenement. Of jouw gasten nu fan zijn van het robuuste Kwaremont Blond of de karakteristieke Oude Kwaremont Tripel, ze zullen genieten van de rijke smaken van dit bier terwijl ze genieten van de gezellige en ontspannen sfeer die De Slurphut te bieden heeft.

Wat kost het huren van De Slurphut?

Wil je meer weten over het huren van De Slurphut? Vraag vrijblijvend een offerte aan via de knop hieronder.

Offerte aanvragen >
 

© 2008 - 2024 12koekenzopiekraam.nl Onderdeel van Partytools.nl