Professionele espressobar huren, inclusief SCAE gecertificeerd barista

Professionele espressobar met SCAE gecertificeerd Barista huren?

Wilt u iets origineels voor uw gelegenheid? Of wilt u tijdens de koude maanden iets feestelijks organiseren? Wat dacht u van ons nieuwe koffieconcept?! Wij leveren een professionele espressobar met SCAE (Speciality Coffee Association of Europe) gecertificeerd barista. Onze apparatuur en koffie is van de hoogste kwaliteit, gecombineerd met onze kennis en ervaring zetten wij voor ieder feestje de lekkerste koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato en andere koffie producten. Wij vertellen u ook graag meer over onze koffie en als we het niet al te druk hebben mag u het ook zelf proberen achter onze espressomachine! Neem contact met ons op als u meer wilt weten!

Professionele espressobar met SCAE gecertificeerd Barista op uw evenement!

U kunt ervoor kiezen om onze professionele espressobar op uw event te gebruiken. Onze koffiebar beschikt over alle benodigdheden zoals water en afvoer, waardoor we op uw locatie alleen elektriciteit nodig hebben. Naast de luxe Conti Espressomachine en de stijlvolle koffiebar, leveren wij 2 koffiemolens voor vers gemalen koffie, eventueel serviesgoed of kartonnen bekers en natuurlijk onze Costadoro koffie met melk, suiker, koekjes en volle melk voor de cappuccino’s en latte macchiato’s. U heeft gegarandeerd succes dankzij de heerlijke verse koffie van onze espressobar!

Transport door heel Nederland en België!

Ja, wij leveren in heel Nederland en België de professionele espressobar. Voor gunstige regio's kunt u op deze pagina kijken. Wij leveren de professionele espressobar en andere concepten onder andere voordelig in Regio Rotterdam, Spijkenisse, Den Haag, Amsterdam, Den Bosch, Nijmegen, Arnhem en nog veel meer plaatsen. Woont u buiten deze regio's, dan kunt u het tarief bij ons opvragen via dit formulier.

Professionele espressobar met SCAE gecertificeerd Barista

Wij leveren onze apparatuur alleen inclusief professioneel personeel, zo bent u gegarandeerd van een professioneel product om uw gasten versteld te doen staan! Ons personeel is SCAE (Speciality Coffee Association Europe) gecertificeerd, dit betekent dat ons personeel een opleiding tot barista voldaan heeft en dus zeer veel kennis heeft van koffieproducten. Geeft u een heel groot feest? Dan kunnen wij met meerdere personeelsleden komen zodat wij een grote hoeveelheid mensen aankunnen, een voordeel is dat er met twee personen aan de espressomachine gewerkt kan worden.

Meer informatie >

© 2008 - 2023 12koekenzopiekraam.nl Onderdeel van Partytools.nl