Warme chocolademelkkraam huren

Winterkraam met warme chocolademelk huren?

De koude dagen komen er weer aan en wat is er dan leuker om uw gasten te voorzien van een lekkere kop warme chocolademelk op uw event? Wij verhuren een echt authentieke winterkraam inclusief warme chocolademelk die het erg goed zal doen op uw event! Neem contact met ons op als u meer wilt weten!

Winterkraam met warme chocolademelk op uw evenement!

U kunt ervoor kiezen om onze winterkraam met warme chocolademelk op uw event te gebruiken. Wij leveren een echte authentieke winterkraam inclusief de apparatuur en de ingrediënten. Zo hebben wij een apparaat om lekkere chocolademelk te maken en we vergeten natuurlijk de slagroom niet!

Vanaf nu hebben we ook chocolade sticks. Met onze chocolade sticks kun je zelf heel eenvoudig chocolademelk maken. De chocolade sticks zijn verkrijgbaar in verschillende chocolade smaken waaronder melk, puur, hazelnoot, salted caramel.

Transport door heel Nederland en België!

Ja, wij leveren in heel Nederland en België de winterkraam met warme chocolademelk. Voor gunstige regio's kunt u op deze pagina kijken. Wij leveren de winterkraam en andere concepten onder andere ook voordelig in Regio Rotterdam, Spijkenisse, Den Haag, Amsterdam, Den Bosch, Nijmegen, Arnhem en nog veel meer plaatsen. Woont u buiten deze regio's, dan kunt u het tarief bij ons opvragen via dit formulier.

Winterkraam met warme chocolademelk en personeel

U kunt de kraam eventueel inclusief professioneel personeel huren! Zo hoeft u niet zelf achter de kraam te staan en kunt u ook gaan genieten van uw event. Ons personeel zal ervoor zorgen dat al uw gasten voorzien zijn van een heerlijke kop warme chocolademelk.

Meer informatie >

© 2008 - 2024 12koekenzopiekraam.nl Onderdeel van Partytools.nl