Stroopwafelkraam huren met heerlijke verse stroopwafels

Vers gebakken stroopwafels op uw feest, congres, beursstand, bruiloft, bedrijfsfeest

Een stroopwafelkraam, dat is pas een origineel concept om op uw beursstand, congres of feest uw gasten te verwennen. Geen enkele beursstand is zo populair als die van u met een stroopwafelkraam. Wij produceren tot wel 600 verse warme stroopwafels per uur vanuit 1 oud-hollandse stroopwafelkraam.

De Oud-Hollandse stroopwafelkraam

Uiteraard wilt u wel dat de stroopwafelkraam er authentiek en hollands uitziet als u uw gasten verwent met een stroopwafel. Daarom hebben wij een mooie hollandse marktkraam, waarmee we door het formaat, met 3 personeelsleden, maar liefst een productie van 600 stroopwafels per uur kunnen halen. Ideaal dus voor beurzen, festivals of drukke winkelcentra. De hollandse kraam is beschikbaar vanaf €195,-.

De stroopwafelkar

Ons unieke hollandse karretje is klein en neemt zodoende niet teveel ruimte in op uw beursstand, in uw winkel of bij uw feestje. De stroopwafelkar is makkelijk te verrijden en er is ook een kar die door deuropeningen past van 85cm!

Het stroopwafelkraampje

De makkelijk demontabele stroopwafelkraam is ideaal voor vrijwel iedere locatie. Omdat deze kraam in kleine delen te vervoeren is, kunt u zelfs stroopwafels uitdelen op het dak van een flatgebouw. Deze kraam is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, maar uiteraard gebruiken we voor de stroopwafels meestal een Nederlandse uitvoering.

Meer informatie >

© 2008 - 2024 12koekenzopiekraam.nl Onderdeel van Partytools.nl